Randonnè helg i Breheimen!

27. mars kl. 16:00
29. mars kl. 16:00
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Festival, Topptur, Randonne, Rundhaugen, Skogskjøring, Exploreskjåk
Sota Sæter, DNT Oslo og Omegn , Explore Skjåk
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)
Dette arrangementet har allerede startet!

Avlyst!!!!

Randonnè helg Breheimen med Explore Skjåk

Er du ny på randonnée eller bare digger skikjøring generelt, da har du muligheten til å bli med vår kjentmann Edvind på en variert skitur via fjell og skog.

Turen krever at man har eget randonnée eller Telemark utstyr, inkl. feller.

Turen er middels krevende.

Pris Medlem: 3699,-

Pris Ikke medlem: 3999,-

Pakken inneholder transport tur/retur Otta Stasjon, 2 overnattinger på Sota Sæter DNT inkl. tre-retters middag, frokost (begge dagene) og niste.

Eventuell drikke og leie av skredsøker (sender/mottaker), søkestang og spade kommer i tillegg.

Påmelding til sota@dntoslo.no

For ytterlige spørsmål kontakt Sota Sæter DNT på mail sota@dntoslo.no eller telefon +47 90263153

Randonnè helg i Breheimen!

Avlyst!!!! Randonnè helg Breheimen med Explore Skjåk     Bli med på Randonnè helg med Explore Skjåk og opplev de fantastiske skikjøringsmulighetene rundt eventyrlige Sota Sæter DNT i Breheimen. Er ...

Kontaktinformasjon: