Tangenrunden - offisiell åpning

Fellestur

Dato
16. august kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

HUSK OBLIGATORISK PÅMELDING TIL TURLEDER!
Endelig kan vi gjennomføre offisiell åpning av Tangenrunden, som ble ryddet og merket i fjor! Stien åpnes av varaordfører Martin Løken.(MDG) ved infotavla i Eldorveien (der Kroerløypa krysser veien)

Ettet åpningen vil det bli en guidet rundtur i løypa.

Løypa er gitt navn etter plassen Tangen da dette er rundløypas sydligste punkt. Området sørover fra gården Eldor har det lengste sammenhengende skogsområdet innen Ås kommune. Her kan du gå i skog fra nord ved Eldor helt fram til Garder ved Vestby grense. Plassen Tangen ble sannsynligvis fraflyttet i 1874. På plassen er det i dag kun våningshuset som står. På tunet finnes det murfundamenter fra flere bygninger.
Lengde: 6,3 km
Vanskelighetsgrad: Middels
Oppmøte: Ved infotavla i Eldorveien kl 12:00
Turleder: Arne Hågensen, tlf 913 03 199

HUSK OBLIGATORISK PÅMELDING TIL TURLEDER!

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

 

Tangenrunden - offisiell åpning

HUSK OBLIGATORISK PÅMELDING TIL TURLEDER! Endelig kan vi gjennomføre offisiell åpning av Tangenrunden, som ble ryddet og merket i fjor! Stien åpnes av varaordfører Martin Løken.(MDG) ved infotavla i Eldorveien (der ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Arne Hågensen