#AskerOnsdag

Dette arrangementet er over!

#AskerOnsdag

For ungdom 13-19 år

Denne #AskerOnsdagen blir det skøyter på Risenga kunstisbane! Hold dere oppdatert på hjemmesiden vår! Ingrid, Sverre og Olav er klare for både bøll og latter og gode naturopplevelser. 

Vi ordner med skøyter til utlån til de som trenger; turskøyter, ishockeyskøyter eller danseskøyter. SÅ husk å meld ifra om dette under kommentar når du melder deg på.

MEN husk egen hjelm!

Oppmøte: kl. 18.00 på Risenga skøytebane. 

Pris: Gratis

Husk: Klær etter vær!

Sees!

 

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser. 

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Viken Fylkeskommune, Gjensidigestiftelsen og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag

#AskerOnsdag For ungdom 13-19 år Denne #AskerOnsdagen blir det skøyter på Risenga kunstisbane! Hold dere oppdatert på hjemmesiden vår! Ingrid, Sverre og Olav er klare for både bøll og latter og gode naturopplevelser.  ...

Kontaktinformasjon: