Tirsdagsklatring med DNT ung Oslo (13-30 år)

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Er du interessert i eller nysgjerrig på klatring, er medlem i DNT ung og mellom 13-30 år?

Da inviterer DNT ung deg til klatring på Oslo Klatresenter på Skullerud!

Her er alle uavhening forkunnskaper velkomne til å være med, nybegynner som viderekommen.

Fra klokka 18.30 – 20.00 er det tilrettelagt for klatring for deg som ikke har topptau, led- eller brattkort, og som gjerne vil ha tips og hjelp fra instruktører. Det klatres da kun på de korte veggene, pluss buldring. Det vil være to nasjonalt godkjente klatreinstruktører fra DNT Ung på plass, som hjelper til med sikrings- og klatreteknikk. Det er mulig å bli igjen etter kl 20.00, men da klatrer du på egent ansvar.

Påmelding

Husk å melde deg på for å bli med, påmelding åpner en uke før. Vi har plass til 12 deltakere hver tirsdag.

Dersom du har meldt deg på og ikke kan delta, send en mail og meld deg av, slik at andre har mulighet til å ta din plass. Vi har alltid venteliste på tirsdagsklatringen.

Hva skjer når du kommer til Oslo Klatresenter?

Når du ankommer Oslo Klatresenter vil du møte en av instruktørene i Kafeområdet kl 18.25. Instruktørene har på seg overdel med DNT logo. Der må du vise frem medlemskortet ditt og se til at instruktør får sjekket deg av på deltakerlisten.

Dersom du er der for første gang må du registrere deg med kontaktinformasjon, lese gjennom og skrive under på en ansvarserklæring. Dette gjøres i resepsjonen. I tillegg til å registrere seg, så er det viktig at alle som kommer henvender seg til en instruktør og melder i fra om at de er kommet for tirsdagsklatring!

Hva trengs av utstyr?

DNT stiller med seler, karabiner, taubremser, sko og tau. Du må selv kjøpe eller leie kalk (dette får du gjort i resepsjonen). Klatrer du fast er det en fordel å skaffe seg eget utstyr, spesielt sko. Husk å levere tilbake lånt utstyr til instruktørene!

Ønsker du å bli medlem, register deg her. Medlem DNT ung.

SMITTEVERNSTILTAK (januar 2022)

- Vi er pålagt å holde oversikt over hvem som er til stede på våre arrangementer, turer og aktiviteter for å bistå kommunen ved en eventuell senere smittesporing. Derfor er det igjen påmelding til våre aktiviteter og ikke dropp-in som normalt.

- Vi kan ha maksimum 20 stk. på våre aktiviteter.

- Alle skal holde 1 meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære.

- Påbud om bruk av munnbind når det ikke er mulig å holde minst 1 meter avstand.

- Og ellers være flinke til å vaske hender, holde oss hjemme om vi har luftveissymptomer osv.

Vi sees!

Kontaktinformasjon: