Tirsdagstur (langtur) Lille Losbyrunden fra låven på Losby Besøksgård

Fellestur

Dato
8. desember 2020 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter ved låven på Losby Besøksgård. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til billetter/påmelding litt lenger ned til høyre på denne siden.

Oppmøtested/tid: Tirsdag 8. desember kl 11.00 ved låven på Losby Besøksgård. Parkering på Losby P-plass eller ved låven.

Turmål:  Turen går fra Losby mot Mønevann og vi passerer Lørenskogs nyrestaurerte Vasshjul. Videre går turen langs Mønevann på skogsvei og videre på sti fra Tangen. Vi går over demningen og til Finnland hvor vi raster. Etter matpausen går vi på grusvei tilbake til Losby. Turen varer ca. 3 timer. 

Det er stedvis våte partier så husk godt fottøy. Ta også med ekstra klær og lue.

Vi raster underveis så ta med mat og drikke. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT: 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene passer for vorsne og seniorer.

# Merk at denne turen krever påmelding - husk å kjøre gjennom hele påmeldingen på denne siden (frem til e-postbekreftelse eller melding om venteliste) #

 

 

 

Tirsdagstur (langtur) Lille Losbyrunden fra låven på Losby Besøksgård

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Dette er en langtur som starter ved låven på Losby Besøksgård. Husk at du pga smittevernbestemmelsene må melde deg på turen. Du finner lenke til billetter/påmelding ...

Kontaktinformasjon: